27 Ağustos 2014 Çarşamba

nem olmasa gene iyi (:

sahne:
kız yerde uzanmış, müzik dinlemektedir. pencereden artık bu havalarda ne kadar eserse o kadar rüzgar esmektedir.

karakter:
kızımız  bu sıcaklara rağmen annesinin parmağı kırıldığından, mecburi annesine ev işlerinde yardımcı olmaktadır. tek başına cilala parlat ilkesinden şaşmadan karınca gibi çalıştığından yorulur ve kısa bir mola verir. annesi evde yoktur. şöyle bi yere uzanayım da az soluklanayım der ve artık nasıl olmuşsa olmuş, dinlenceye müzik eşlik etmiş hatta ergen dönemlerine ait şarkılar aklına düşmüş, biri bir diğerini çağırır derken o çağrışımlara ayak direyemez ve oğlayylar oğğlayylarr!

olay:
kız dinlenicem derken tarihin tozları gözlerine dolmuş, anılar manılar derken derin mevzulara dalmıştır. karakter hepten bozmuş bağıra çağıra şarkılara eşlik etmektedir. Tam bu esnada kapı sesi duyulur ve kız annesinin geldiğini duyunca, artık nasıl bi kendini kaybetmişlikse bu direk ayağa fırlar ve "BASILDIK" diye bağırır.
kısa bi an için o ergenliğin çılğınnn! heyecanlarından birini yaşasa da sonra ayar ve akla geldikçe bitmeyen gülmelere neden olan bir anı olur bu da (:

fonda çalan şarkı:
Coşkun Sabah - ANILAR

yalan yalan o kadar da değil (: şarkı bu
*ama aklıma kurt düşürdün ya diyenleri de unutmuyorum ve anılar için de link koyuyorum, hadi hadi utanmayın tıklayın, bizde ergen olduk olum anlarız az çok
kıps.  (:


İlhan İrem - Bitti paylaşan: muzikgazetesi

Hiç yorum yok: